Българката Мария Бакалова показа близки отношения със семейство Армани. Това

...
Българката Мария Бакалова показа близки отношения със семейство Армани. Това
Коментари Харесай

Мария Бакалова показа близки отношения със семейство Армани

 Българката Мария Бакалова сподели близки връзки със семейство Армани. Това се случи в границите на Седмицата на модата в Париж, където фамозната фешън фамилия показа сбирката си за есен/зима. Джорджо Армани, който и тази година впечатли присъстващите със основаните от него дрехи, не пропусна да се снима с всички ВИП посетители, като прегърна и първата родна актриса с номинация за " Оскар “.

На аления килим Бакалова бързо се сприятели и с племенницата на Армани - Роберта. Двете се прегърнаха пред обективите, а по-късно гледаха дружно от първия ред ревюто, като още веднъж за фотоси даже се хванаха за ръце.

На събитието екранната щерка на Борат театралничи и с основния редактор на стилната библия Vogue Ана Уинтур.

Актрисата впечатли критиците на терен с определения тоалет за ревюто. Тя заложи на черно-син костюм с ексцентричен принт и дръзка цепка. Тоалета си Бакалова съчета с черна барета, диамантени обеци и яркочервено червило.

" За мен беше чест да основа този тип за Мария с един от обичаните ми марки “, разяснява Валерия Ферейра, която стои зад грима на българката. За него тя е употребила артикули от разкрасителната линия на " Армани “, излиза наяве от обявата й в обществените мрежи.

На ревюто Бакалова е пристигнала с актрисата Мелиса Джордж, която по-паметливите фенове помнят от медицинския дълголетник " Анатомията на Грей “. С аплаузи новите модели на първокласната марка посрещнаха и Даян Крюгер и звездата от " Емили в Париж “ Ашли Парк.

Бакалова дойде за Седмицата на модата в Париж, откакто наблюдава друго ревю – този път на бижута, дело на " Луи Вюитон “. Компанията, която облече българката за церемонията на премиите " Оскар “ тази година, показа диамантените си аксесоари в Монако преди броени дни.

Съвсем скоро – на 14 юли, екранната щерка на Борат ще се разноски по аления килим и на филмовия фестивал в Кан, където ще показа кино лентата на Весела Казакова и Мина Милева " Жените в действителност плачат “. Заглавието е в селекцията на най-престижния кинофорум за паралелната стратегия " Особен взор “. Самият фестивал бе публично открит също във вторник вечерта с прожекция на мюзикъла на Лео Каракс “Анет “.

Филмът бе признат възторжено от публиката във Френската Ривиера, която удостои екипа с 5-минутни аплодисменти на крайници. В знак на облекчение от положителната реакция пък режисьорът и Адам Драйвър, който извършва основната мъжка роля, възпламениха по цигара в залата за прожекции пишат от сп. Variety. Сред изненадите на вечерта бе и появяването на Педро Алмодовар, който удостои Джоди Фостър с наградата за изцяло творчество.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР