Българката Деси Андерсън от Каспичан, която се впусна в битка

...
Българката Деси Андерсън от Каспичан, която се впусна в битка
Коментари Харесай

Деси от Каспичан не успя да стане сенатор в Илинойс

Българката Деси Андерсън от Каспичан, която се впусна в борба за място в щатския сенат в 46-и регион на Илинойс, не съумя, откакто загуби изборите.

Осиновената в Съединени американски щати ромка се яви в конкуренцията като претендент на Републиканската партия, само че загуби от кандидата на Демократите Дейв Кьолер с 41 на 59%.

Пред BG VOICE Деси Андерсън споделя, че високите налози в щата са главната причина да се кандидатира за щатски сенатор. Според нея с малцинството си в локалния конгрес републиканците не са могли да работят за ползите на дребните и междинни бизнеси, което е принудило доста от притежателите им да изоставен щата.

Тя обаче няма съответна стратегия на уеб страницата си за промени в данъчната система, които да оказват помощ на дребните бизнеси в щата. Традиционно данъчните промени на републиканците са в интерес на ултра богатите и огромните корпорации и генерират бюджетни дефицити.

„ Винаги съм била републиканка. Вярвам, че Републиканската партия споделя идеалите на дребния бизнесмен. Ние сме про-капиталисти и няма нищо неприятно в това. Както знаете, България има дълга история, обвързвана с комунизма, и хората емигрират тук, с цел да имат по-добър живот. Те влагат парите си, изкарани с доста труд “, споделя Деси Андерсън.

Въпреки че се дефинира като сдържан претендент на Републиканците, Деси Андерсън е консервативна за абортите – една от най-горещите и противоречиви тематики от този избирателен цикъл. По думите й правото на аборт би трябвало да бъде оставено в ръцете на самостоятелните щати.

„ Не знам кои са биологичните ми родители, само че майка ми е решила да ми даде живот, макар че не е имала опция да ме отгледа “, споделя Деси Андерсън. – Не считам, че данъкоплатците би трябвало да заплащат за абортите. Има особени условия, когато здравето на дамата е застрашено или при положение на обезчестяване и блудничество, в които тя би трябвало да има късмет да разиска това с доктора си.

Но не считам, че данъкоплатците би трябвало да бъдат обременявани с този разход “. Въпреки това Андерсън регистрира, че поради болшинството на демократите Илинойс ще остане щат, в който доста дами идват, с цел да създадат аборт в една от многото безвъзмездни клиники.
Източник: newsbg.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР