Българка шофира половин час в насрещното движение на магистрала в

...
Българка шофира половин час в насрещното движение на магистрала в
Коментари Харесай

Италия: Българка шофира в насрещното и си ряза вените

Българка кара половин час в насрещното придвижване на автомагистрала в Северна Италия, блъсна полицейски коли и си преряза вените, предавайки непосредствено в обществените мрежи, като митинг против повишаването на живота, оповестява „ ”.

Младата жена работи за „ Амазон ” и има 8 хиляди почитатели в Инстаграм.

С протестни плакати, опънати на задното и предното стъкло на „ Форд Фиеста ” дамата на име Памела, която е с български генезис, карала по автомагистрала А28 в сектора сред Порденоне и Годега с 30 км в час в насрещното придвижване, създавайки риск за останалите на пътя.

След като силите на реда се пробвали да я спрат, тя блъснала две полицейски коли, след това пред очите на служителите на реда си прерязала вените на едната ръка с бръснарско ножче и по-късно се пробвала да избяга.

През цялото време дамата, която същия ден навършила 26 години, предавала протестната си акция в канала си в Инстаграм.

В плакатите, опънати на автомобила тя изяснява, че е бездомна и едвам свърза двата края:

„ Всяка вечер се чудя къде да дремя и съм измежду най-големите късметлии. Ако не е тази кола, би трябвало да заплащам най-малко 50 евро на вечер, даже и с цикъл няма къде да се измия. Чувствам се унизена от моето държавно управление ”, показва младата жена и прибавя: „ Убивате ни! Стига! ”

„ Парите ми свършват и нямам какво да изгубвам ”, признала предния ден тя от банята на на ниска цена хотел: „ Искам да направя това за всички: отивам от Порденоне до Милано с 30 на час ”.

В последна сметка младата жена е откарана с кола за спешна помощ в болница в Конеляно. Случаят е предаден на прокуратурата в Тревизо. Заплашват я наказателни и административни наказания поради опозиция против длъжностно лице, нанасяне на вреди посредством нарушаването на разпоредбите за придвижване и блокирането на автомагистралата и за отхвърли да спре при полицейски сигнал.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР