Българка с рекорд на Гинес. Фризьорка от Пазарджик подобри рекорда

...
Българка с рекорд на Гинес. Фризьорка от Пазарджик подобри рекорда
Коментари Харесай

Българска фризьорка с рекорд на Гинес

Българка с връх на Гинес. Фризьорка от Пазарджик усъвършенства върха за най-вече вдигнати коси. В края на декември тя направи 330 прически за по-малко от 8 часа. А късно нощес пристигна и формалното удостоверение за върха, оповестява Нова телевизия.

Шест месеца подготовка. Осем часа без храна и вода. И една сбъдната фантазия. Фризьорката от Пазарджик Ваня Иванова публично е най-новият рекордьор на Гинес. Новината за това, че върхът й е приет, получила по телефона.

„ Първо започнах да викам, след това се разплаках. Този връх беше доста сложен за мен персонално. Много години вложих, доста сила, доста сили ", споделя фризьорката Ваня Иванова.

За да усъвършенства върха, Ваня ставала рано и упражнявала преди работа. Колегите и приятелите на Ваня претърпяват триумфа дружно с нея.

„ Всичките 330! Нямам дисквалифицирана коса, всичките бройки. И времето блъскам. Можех да направя най-малко още 20, повярвайте ми, само че желаех да бутна и времето. Та който реши да се опитва, да го затрудня още повече ", споделя още фризьорката Ваня Иванова.

Името на българката би трябвало да се появи в идващото издание на книгата с върховете Гинес.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР