България все пак може да участва на тенис турнира ATP

...
България все пак може да участва на тенис турнира ATP
Коментари Харесай

България с Григор Димитров все пак може да участва на ATP Cup!

България въпреки всичко може да взе участие на тенис шампионата ATP Cup. Нашият тим не попадна измежду 16-те страни с най-голям ранкинг, които ще се състезават в конкуренцията, само че е първият отбор под чертата и на процедура се явява първа запаса при отвод от присъединяване на различен тим.
Преди минути ракета №1 на Австрия Доминик Тийм разгласи, че няма да взе участие на ATP Cup. Това значи, че има възможност австрийският отбор да отпадне от конкуренцията, защото остават без водещия си тенисист, а тяхното място може да бъде заето от България.
е с по-добър ранкинг от втората ракета на Австрия Денис Новак, който е отвън топ 100. Ако Гришо се съгласи да играе за България, то нашият отбор може да се включи в ATP Cup на мястото на Австрия, само че на този стадий не е доказано дали австрийският отбор ще освободи мястото си.
при започване на годината и не е ясно дали би се отказал от него, с цел да взе участие за България на ATP Cup. Другите български тенисисти в тима също ще би трябвало да отсрочат своите задължения.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР