България ще загуби около 1 млрд. от т.нар. коалиция на

...
България ще загуби около 1 млрд. от т.нар. коалиция на
Коментари Харесай

Овчаров: Газът ще продължи да поскъпва

" България ще загуби към 1 милиарда от така наречен " коалиция на войната ”. Това е коалиция, която се пробва по всякакъв начин да си обезпечи поддръжката на Запада. През април министърът на енергетиката позволи източване на 120 м.куб. от находището " Чирен ". Нагнетяват ги през септември и октомври, когато цената на газа е над 300 лева./мегават час. Сега се точат нагнетените количества, които са четворно по-скъпи ".  

Това съобщи в предаването " Денят онлайн ” по Румен Овчаров, някогашен енергиен министър и народен представител от Българска социалистическа партия.

" Номинацията на Николай Павлов (за енергиен министър от проектокабинета на ГЕРБ) не беше инцидентна, изборът му бе напълно верен. Николай (Павлов) е исполин в професионален проект. Кирил Петков не инцидентно подскачаше, лъжеше брутално от парламентарната естрада, само че по този начин си може индивидът ”, изясни Овчаров.

Според него Павлов сподели няколко неща, които " разрушават на пух и прахуляк всички изказвания на Политическа партия ". " От 1 юли поради тях (ПП) изискуем 180 млн. $ повече. Като прибавим и парите за отхвърли от съветските доставки, България единствено за трите месеца надплати към 580 млн. лв..

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР