България ще получи тренировъчни симулатори за изтребители F-16 за обучение

...
България ще получи тренировъчни симулатори за изтребители F-16 за обучение
Коментари Харесай

България ще получи най-новите тренировъчни симулатори за изтребители F-16, съобщиха от производителя

България ще получи подготвителни симулатори за изтребители F-16 за образование на водачи за национални и задачи на НАТО, от компанията производител "Локхийд Мартин ", оповестиха от компанията.

България е измежду първите страни, които ще получат изтребители F-16 Block 70, и ще разполага със симулатори с най-новата техническа настройка, се отбелязва в известието.

За подготовка на българските водачи на F-16 новите подготвителни комплекси ще обезпечат основана на симулация среда, която възпроизвежда всички системи и датчици.

Тренировъчната система може да работи в мрежа, тъй че да даде опция на водачите да упражняват дружно в разнообразни сюжети, с цел да получат най-усъвършенстваното образование, показват от компанията производител.

"Най-новото потомство подготвителен комплекс за F-16 на "Локхийд Мартин " разрешава на летците да упражняват в напълно реалистична среда, което подсигурява подготвеност за осъществяване на задача ", е декларирал Чонси Макинтош, вицепрезидент на бизнес отдела за образование и логистика на "Локхийд Мартин ", представен в известието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР