България ще е без петима основни футболисти в утрешното гостуване

...
България ще е без петима основни футболисти в утрешното гостуване
Коментари Харесай

България без петима срещу Уелс - Дерменджиев: Това е без значение, за нас ще е чест да се докоснем до гения Бейл

България ще е без петима съществени футболисти в утрешното посещение на Уелс, само че селекционерът на трикольорите Георги Дерменджиев разгласи, че това е без значение, тъй като и техните заместници са положителни играчи. Също по този начин експертът засипа с похвали звездата на домакините, наричайки го талантлив футболист и добави, че за нашите национали ще е чест той да е на терена.

“Тренировката след час ще ни даде съображение да бъда оптимално прецизен за състава. Уелс е окомплектован тим с положителни играчи. Лично аз желая да играем против такива мощни тимове.

Мачът с Ейре е зад тила ни. Вървим напред. Имаме кадрови проблеми. Пет съществени играчи ги няма, само че това няма значение. Другите, които са тук, са положителни футболисти.

Не мога да кажа авансово състава. Времето е динамично и ние се съобразяваме с това. Наистина играчите на са в оптимална форма. Ще има рокади, само че ще ги видите на следващия ден.

Утре желая да видя добър колектив. На това разчитаме. Искаме да си оказват помощ и да бъдат единни. Искам от играчите да създадат добър мач, да изпълнят това, което им е казано. Надявам се да си тръгнем с добър резултат”, сподели Дерменджиев, след което приказва и за Гарет Бейл.

“Бейл е състезател от извънредно висока класа. За нас ще бъде чест и наслаждение той да е на терена. Моите играчи да се допрян до подобен талантлив футболист. А това по какъв начин ще го стопираме, ще създадем тактиката.

Гледали сме много мачове. Уелс е окомплектован тим, в който играят футболисти от доста висока класа.

Наблюдаваме младите момчета, които се включват. Но ние се фокусираме върху нашия колектив, с цел да се възползваме от слабостите на съперника, а и да обезвреждаме положителните им страни”, добави родният експерт, който в умозаключение пожела триумф в кариерата на наставника на Уелс Райън Гигс.

“Гигс първо е персона, а по-късно и доста добър треньор. Пожелавам му триумф в кариерата”, приключи Дерменджиев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР