България се превърна в нарицателно, смята евродепутатът Андрей НоваковИ Планът

...
България се превърна в нарицателно, смята евродепутатът Андрей НоваковИ Планът
Коментари Харесай

Румънски евродепутати: България ни дърпа назад. Разделете ни за влизане в Шенген

България се трансформира в нарицателно, счита евродепутатът Андрей Новаков

И Планът за резистентност, и присъединението ни към еврозоната и към Шенген са зациклили. Превърнахме се в нарицателно, до вторите-третите избори у нас в Европа гледаха с паника, по-късно – с подигравка. Със сигурност коалицията сред първите две групи ще има политическа цена. Това съобщи по NOVA евродепутатът Андрей Новаков от групата на ГЕРБ/ЕНП.

С приключването на такива записи се повдигат въпросите дали са същински, въпреки това – дали е имало диалог сред госпожа Фон дер Лайен и господин Петков. „ Щом си в националното заседание, значи за теб са дали своят вот задоволително брой хора. А ти би трябвало да приказваш с всеки, не значи, че ще се съгласиш с него, само че да можеш да седнеш и да приказваш ”, изясни Новаков.

„ За страдание, доживях да чуя мои сътрудници румънци да споделят: „ България ни тежи, апелирам да ни изкарате от групата с България за влизане в Шенген ”, сподели Новаков. Той посочи, че и Холандия, и Австрия са упорствали да видят правосъдна промяна в страната ни.

Често пъти в Брюксел можеш да свършиш повече работа в асансьора, в сравнение с в залата. В персонален диалог може да обясниш за какво нещо е скъпо, изясни Новаков. В същото време той е обезпокоен от изтеклите записи от Националния съвет на Политическа партия.

За събирането на евродепутати, които да обсъдят претенции народен представител на водача на ГЕРБ, той сподели, че това е неофициална група в Екологичен потенциал. „ За мен няма нищо обезпокоително да се събират, да разискват. Нямам подозрение, че цялата налична информация е посочила, че в тази ситуация с „ Барселонагейт ” няма нищо притеснително ”, изясни Новаков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР