България се командва по телефона. Само не е ясно дали

...
България се командва по телефона. Само не е ясно дали
Коментари Харесай

Костадинов шашардиса Ризова: Това не е правителство, а хаос! Утре може да бъдем вкарани във война

България се командва по телефона. Само не е ясно дали той е в ръцете на Бойко Борисов или в американското посолство. Това сподели Костадин Костадинов в „ Лице в лице “.
Лидерът на „ Възраждане “ приложи и причини за своето мнение.
След офанзивата на Иран против Израел през нощта имаше обява и позиция, сякаш българска, на страницата на Министерство на външните работи в обществената мрежа. Защо споделям сякаш българска, тъй като беше написана на британски в 3.46, тъй като явно толкоз са бързали, че не е приведена инструкцията, която са ми изпратили от посолството, добави по бТВ Костадинов.
Това е унизително. Днес с един телефонен диалог от посолството отстраняваме външен министър, тъй като не е задоволително изострен и пояснителен по отношение на Русия. Утре със същия този телефонен диалог може да бъдем вкарани във война. Това повече не може да продължава, сподели още той.
Това не е държавно управление, откакто се пробват да назначат хора на ГЕРБ и Движение за права и свободи на постове. Това е цялостен безпорядък, това е разпад на държавността, който продължава. Не имаме вяра в честността на изборите, разяснява Костадин Костадинов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР