България отново ще бъде домакин на грандиозно снукър събитие. Тази

...
България отново ще бъде домакин на грандиозно снукър събитие. Тази
Коментари Харесай

България отново ще бъде домакин на грандиозно снукър събитие

България още веднъж ще бъде хазаин на грандиозно снукър събитие. Тази година в страната ще се организира конфликт сред международния първенец Марк Уилямс и финалиста Джон Хигинс.

Двамата майстори на щеката ще повторят финала от международното състезание, който беше един от най-паметните дуели в историята. Двамата великани в снукъра ще изиграят два мача в границите на два дни, надлежно в София и Пловдив. На 20 ноември зала " Универсиада " ще одобри титаничния конфликт, а ден по късно на 21 ноември в зала " Колодрума " в Пловдив ще се състои реваншът.

Марк Уилямс е троент международен първенец, до момента в който неговия конкурент Джон Хигинс е триумфирал четири пъти със международната купа. Освен това Хигинс загуби последните два финала на международни шампионати, надлежно от Марк Селби и Марк Уилямс.

Само доскоро повече от месец Уилямс и Хигинс сътвориха същински шедьовър във финала на международното състезание в " Крусибъл " и завоюваха сърцата на почитателите с магическите си отигравания. Българските почитатели ще могат да се насладят на най-хубавото от двамата великани в света на снукъра.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР