България отново е в политическа криза и за пореден път

...
България отново е в политическа криза и за пореден път
Коментари Харесай

Георги Марков: Освободили са ни Гурко, Столетов и Скобелев, а не Сорос, Байдън и Блинкен*.

България още веднъж е в политическа рецесия и за следващ път от 33 година насам е на кръстопът. Бившата управническа коалиция е в цялостен разпад, договарянията за сформиране на държавно управление в същия парламент дълго дълго буксуваха. Партиите една друга не се понасят и няма по какъв начин да се съберат още веднъж. В същото време няма по какъв начин свалени от власт управленци да убедят народа си, че могат да създадат нещо ново и отново да се качат на власт. Днес беше поставена точка - Българска социалистическа партия разгласи, че на следващия ден ще върне на президента несбъднат мандата за сформиране на държавно управление.

Цяла Европа е в разпад. Така наречените евролидели стигнаха до ситуацията да приканват хората да пестят водата и да се къпят по-рядко, а рекламите във Франция пък няма да светят нощем. Абсурд след парадокс, максирани в лъскава опаковка " битка против Путин ", се случват в Европа.

- България върви към следващия предварителен избор. Май осъществяваме вашия апел от началото на демокрацията " избори до дупка ", господин Марков?

- След тези предварителни избори следват бързи нови. Около Коледа или малко по-късно. Изборите до дупка са неизбежни.

- Защо стигнахме до това състояние?

- Защото вместо да вземе образец от Унгария, там 32 година няма предварителни избори, България се украинизира.

30 години украинците не могат да си подредят страната. Нямат съществени партии и политическа непоклатимост. Изгряха и загаснаха доста политически звезди. От Тимошенко до Порошенко. Някои минаха и през пандиза.

Украйна позволи Сорос надълбоко да навлезе в страната с доста пари и Неправителствени организации. През 2014 година той беше към този момент доста мощен и направи зрелищен майдан посредством Си Ен Ен. Наети бяха стрелци грузинци на Саакашвили, които убиваха и протестиращи, и служители на реда.

На 31 март Сорос прави фамозната закуска с Джефри Пайет, дипломат на Съединени американски щати и водач на Отвореното му общество. Там се дефинира бъдещето на Украйна. Обама е пренебрегнат, оказват помощ вицето Байдън и Виктория Нюланд, която сподели майната му на Европейски Съюз. Отхвърля Клич /Кличко/за министър председател и поставя Яц /Яценюк/. В резултат още тогава Украйна загуби Крим, суверенитета си и стана американска колония. Вече е във война, от която ще претърпи тежки загуби, в случай че изобщо ще я има.

България потегли с доста песни и въодушевление. Но около еуфорията и опиянението Сорос навлезе мощно в България - Луканов го докара, Костов го разви и награди със медал Стара планина, а последните 10 години разви голяма мрежа от мощно платени Неправителствени организации, даже и в правораздаването.

Те развиват политическа активност, което Конституцията не разрешава. Всъщност Политическа партия И Демократична България не са партии, а Неправителствени организации. Соросоидите превзеха малките екрани, те имат свои капиталски издания. В резултат партиите се сринаха. За последно 2 милиона взе Царят през 2001 година,а над милион - Бойко през 2017 година Институциите са разнебитени, Народното събрание и президентът - едва представителни. Американците на Байдън ни дефинираха премиера. Загубихме суверенитет. Вторият човек на Сорос у нас свърши блестяща работа като външен министър в сянка.

Свалихме гащи на Македония, отказвайки се от общата ни история. Въоръжаваме украинците и си рискуваме летища, фабрики и пристанища от някоя съветска ракета или бомба.

И тъй като сме раболепни и международни първенци по дупедавство и непризнателност, станахме русофоби като украинците. Ама не ни отива! Освободили са ни Гурко, Столетов и Скобелев, а не Сорос, Байдън и Блинкен.

- Има ли излаз от цялата обстановка?

- Няма избавление. Спасителите свършиха с Бойко, който направи зрими промени в България. Той вярно сподели, че желае Черно море да е с туристи и лодки. А соросоидите под юмрука на президента му направиха а ла украински пуч. Само дето убити нямаше, като в Киев.

България би трябвало да изгони Сорос, да закрие Неправителствени организации, които правят политическа, активност, да изгони притежателите на Нова и БТВ, да вкара смесена изборна система и по-висок предел за обединенията.

Но това е невероятно в България някой да го направи. Затова грубо ще платим. И ние като Украйна ще се окажем прелъстени и изоставени. Това ще стане прекомерно скоро след успеха на Тръмп в Америка и рухването на соросоидните държавни управления.

- Защо у нас не може да се роди един Орбан, къде са същинските мъже и смели политици?

- Унгарците съумяха да се спасят, тъй като имат Орбан, а той пък има зад тила 3 милиона унгарци. Народ, който въстана през 1956 година против руските танкове, а през 1989 година преряза телената ограда на границата с Австрия и събори първата тухла от Берлинската стена.

Орбан на 16 юни 1989 година прикани руските войски да изоставен страната. Те бяха 300 000 души. Искаше се кураж за това деяние. Ние бяхме най-големите руски подлоги. Дори Чаушеску отхвърли да влезе в Чехословакия през 1968 година От децата и внуците на ибриците на руските приятели станаха либерали и русофоби.

- Орбан се разгласи в събота за преосмисляне на глобите, които удариха не руснаците, а европейците?!

- Да, сподели го пред хиляди унгарци в Трансилвания. По Лисабонския контракт Европейска комисия би трябвало да се грижи за живота, здравето и благосъстоянието на европейските жители. Не за украинци, сърби, сирийци...

Санкциите не засегнаха руснаците, а европейците. Точно по този начин е. Инфлация, липса на ток, парно и топла вода, цени до небесата. Това чака Европа. Урсула, Мишел, Щолц, Макрон, Рюте би трябвало да бъдат съдени, те предадоха Европа, с цел да се харесат на Байдън и Сорос. Ще падат държавни управления на Запад. Ще има и протести, които в Германия ще стартират в Саксония. Ако не бяха жителите на Дрезден и Лайпциг, нямаше кой да бутне Берлинската стена. Сега те ще въстанат първи против глобите.

- Да се върнем на наша територия. Слави разтури обединението, отиваме ли на избори?

- Слави направи това, което Корнелия можеше, само че не стори, с цел да бъде вицепремиер. Още когато Канадеца ни взе за идиоти и подмени общата ни история с Македония със самолетна линия до Скопие, Корнелия трябваше да напусне седянката. Тази самолетна линия бе връх на политическия инфантилизъм. Корнелия щеше да остане в историята. Сега отново ще остане в историята, само че в един тим с Луканов и Виденов, тъй като с нейните 26 депутата влизаме в национална злополука.

- Какво държавно управление ни би трябвало?

- Ами след 1991 година всичките ни държавни управления бяха евроатлантически без това на Виденов. При Филип Димитров влязохме в Съвета на Европа. Имах достойнството на 7 май 1992 година да съм в делегацията под българското знаме в Страсбург. Царят с Мони Паси и Движение за права и свободи ни вкара в НАТО. Сергей с тройната коалиция ни цамбурна в Европейски Съюз. Бойко направи пък ослепително европредседателство и ни бутна в чакалнята на еврото.

Членството ни в Европейски Съюз и НАТО, въпреки и без референдум, няма опция. Но това не значи цялостна загуба на суверенитет - да считаме, че което споделят на Запад е единствено вярно, и да гледаме на Европейския съюз като на нов Съветски съюз.

- Нинова афишира, че не изнасяме оръжие за Украйна. Нейните съперници обаче са безапелационни, че това не е правилно. Оръжието за Украйна стана един от огромните кавги в страната, който може да ни коства сигурността?!

- -На 16 юни в предаване онлайн по немската ZDF президентът Зеленски ни даде за образец и сърдечно ни благодари за оръжията. Руснаците сигурно няма да ни атакуват. Но току-виж някоя съветска ракета тресне наш цех, гара, летище или пристанище. Докато разсънят Байдън, всичко ще е завършило.

* Заглавието е на

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР