България От БСП: Манолова е най-подходяща за столичен кмет На

...
България От БСП: Манолова е най-подходяща за столичен кмет На
Коментари Харесай

От БСП: Манолова е най-подходяща за столичен кмет

България От Българска социалистическа партия: Манолова е най-подходяща за столичен кмет " На тези избори Българска социалистическа партия ще успее да извади ново потомство политици, готови през последните 3 години ", съобщи Кирил Добрев по време на събора на партията на Бузлуджа 27 юли 2019, 11:42 .a{fill:#fff;}.b{fill:#676767;}  От Българска социалистическа партия: Манолова е най-подходяща за столичен кмет
От Българска социалистическа партия: Манолова е най-подходяща за столичен кмет
 Танева: Науката не е разкрила ваксина, има предварителна защита
Танева: Науката не е разкрила ваксина, има предварителна защита
 Експерти: Ако не платим до дни, договорката за F-16 ще се срине
Експерти: Ако не платим до дни, договорката за F-16 ще се срине
 Русия удостовери:
Русия удостовери: " Турски поток " - 2 минава през България
 Нова плантация с 30 хиляди животни със болест от африканска чума
Нова плантация с 30 хиляди животни със болест от африканска чума
 Пуснаха автомагистрала
Пуснаха автомагистрала " Струма " край Благоевград
 Национална агенция за приходите: Не се постанова промяна на документите за идентичност
Национална агенция за приходите: Не се постанова промяна на документите за идентичност
 Народно събрание отхвърли ветото за Ф-16, ще купуваме изтребителите
Народно събрание отхвърли ветото за Ф-16, ще купуваме изтребителите

ая Манолова е най-подходящият претендент за кмет на София. Това съобщи за NOVA Кирил Добрев по време на събора на партията на Бузлуджа. Под върха социалистическата партия отбелязва своята 128-ма годишнина. Честванията са под мотото "Бузлуджа 2019 - Единни за България ".

По думите му месните избори са огромен приоритет на организацията. "На тези избори Българска социалистическа партия ще успее да извади ново потомство политици, готови през последните 3 години. За оставки не мислим, тъй като знам, че можем да спрем феодалното ръководство в българските общини ", сподели Добрев.

Добрев изясни, че провокациите на локалния избор ще бъдат доста. "Ако стартираме с машинния избор, защото на изборите те се употребяват, с цел да стане по-лесно и са извънредно значими. Спирането на държавната дотация също ще бъде на дневен ред ", означи той.

Според него дотациите са на последно място. "Трябва да имаш сила, идея и мощ, както и хора, които да застанат. Ние ще успеем и с новите условия да се оправим и да спечелим изборите ", сподели още Кирил Добрев.

Не мисля, че Бузлуджа е тестване. Оттам левицата черпи сили и сила. Със стартирането на нашата акция за локалния избор, Българска социалистическа партия ще има сили да победи ", сподели Кирил Добрев от Българска социалистическа партия.

Добрев разяснява и настоящата тематика от последните седмици за чумата в страната. "Не е нещо, което е непредизвестено. На път е да бъде премахнат цялостен бранш от българското земеделие, което се знае от година и половина. Правиха се безумни огради, станахме за смях пред цяла Европа ", съобщи Кирил Добрев.

В местността Историческа поляна под връх Бузлуджа се организира обичайният събор на левицата. В 10.45 часа бе обещано началото на първата художествена част от програмата.

Бяха поднесени венци и цветя на паметника на Хаджи Димитър, на барелефа на основоположниците на партията и на паметника на партизаните от Габровско-севлиевския отряд. Съборът продължава с концерт на Николина Чакърдъкова и Неврокопския танцов отбор, както и с младежка полемика „ Оставам в Българя! Променям своята община!”, в която ще взе участие и ръководителят на левицата Корнелия Нинова. В 14.00 часа, на Историческата поляна, ще се проведат срещи на членове на ИБ на Народно събрание на Българска социалистическа партия и народни представители с участници в Националния събор от общините и областите.


 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник: БСП
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР