България обслужва американските интереси. Украинското зърно всъщност е американско, на

...
България обслужва американските интереси. Украинското зърно всъщност е американско, на
Коментари Харесай

Зърнопроизводители: Украинското зърно всъщност е американско, на фирмите “Монсанто” и “Дюпонт”

България обслужва американските ползи. Украинското зърно в действителност е американско, на компаниите “Монсанто ” и “Дюпонт ”. Защо Полша не кляка? Защото нямат Кирил Петков и Асен Василев.

Напрежение поради украинското зърно, преди минути депутатите взеха решение - подвига се възбраната за импорт на суровината у нас. А зърнопроизводители от цялата страна се събраха на незабавна среща в Арбанаси.

Те се събраха, с цел да решат какви ще бъдат протестните дейности поради невземането на ограничения от страна на страната. Бурно неодобрение настана сега, в който депутатите одобриха отпадането на възбраната за импорт.

" Ситуацията, в която се намира целият аграрни бранш, е плачевна. Ще употребявам днешната среща, с цел да прикани и потребителите да ни бъдат потребни, тъй като не може да тровим нацията си. Не може това, което произвеждаме като меса, мляко, да го конкурираме с тези нискокачествени артикули на пазара ", съобщи ръководителят на " Обединени български животновъди " Бойко Синапов.

Той е безапелационен, че производителите са унищожени, а потребителят е сплескан: " Това би трябвало да бъде прекъснато. "

Според различен представител България обслужва непознати ползи. " Украинското зърно в действителност е американско, на компаниите “Монсанто ” и “Дюпонт ”. Защо Полша не кляка? Защото нямат Кирил Петков и Асен Василев. "

Още във видеото:

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР