България няма шанс да спечели олимпийската квалификация. Това заяви песимистично

...
България няма шанс да спечели олимпийската квалификация. Това заяви песимистично
Коментари Харесай

Радостин Стойчев: Не остана нищо от големите ни претенции във волейбола

България няма късмет да завоюва олимпийската подготовка. Това съобщи песимистично някогашният селекционер на волейболния ни отбор Радостин Стойчев.
 Националите изгубиха от Япония във Варна
" Тъжно е, тъй като от огромните искания, които имахме за волейбол на международно равнище, напоследък не остана нищо.

Играем равностойно у дома, че даже и губим от тимове като Япония и Австралия. Срещу Австралия победихме, само че беше мач, който беше доста чудноват.

Да играем на равни начала с такива тимове, постоянно казано не го чаках. Друга формула, с изключение на добър разбор и по-късно съответна работа, аз не знам ", показа Стойчев в ефира на Нова телевизия.

Показаното в мача с Япония, изгубен с 2:3, несъмнено не се хареса и на сегашния ни селекционер Силвано Пранди, който сподели същото като Стойчев, само че с други думи.

" Направихме седем неточности от сервис в тайбрека, четири от които поредно. За каква тактичност да мислим, щом не можем да вкараме топката в игра.

Започнахме да губим мача от първата точка на първия гейм. Трябва да стартираме да играем волейбол ", сподели италианският експерт, който изведе България до бронз на европейското състезание в Турция преди 10 години.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР