България не можеше да запише по-добро начало в Лигата на

...
България не можеше да запише по-добро начало в Лигата на
Коментари Харесай

България победи и Норвегия в Лигата на нациите

България не можеше да запише по-добро начало в Лигата на нациите. Макар и не напълно съвършени в първите си два мача, момчетата на Петър Хубчев записаха две победи, откакто на наша земя Норвегия склони глава с 0:1, оповестява.
 България Норвегия БГНЕС
Единственият ни прецизен изстрел в мача се оказа задоволителен да победим коравия скандинавски отбор. Голът на Радослав Василев, негов първи за „ трикольорите ”, не би бил задоволителен, в случай че страхотният в следващ мач Пламен Илиев не бе запазил вратата ни суха през извънредно тежките първи 45 минути на конфликта.

След почивката точно изненадващото включване на Василев от пейката се оказа основно, а до края „ лъвовете ” играха самоотвержено и самопожертвователно, с цел да приберат цялостен комплект от 6 точки след първите си два мача.
 България Норвегия БГНЕС-->
Трябва да отбележим, че нищо не предвещаваше сходна развръзка, изключително като се има поради, че един от определените за титуляри - Симеон Славчев - пострада при загрявката.
Въпреки своите физически проблеми Мартин Райнов зае мястото му, а таман капитанът на Берое напусна игра за щастливото включване на " златния жокер " Ради Василев.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР