България, която не за първи път гони от страната руски

...
България, която не за първи път гони от страната руски
Коментари Харесай

Руски представител: България е назначена от натовските покровители за рупор на тезата за руската заплаха

България, която не за първи път гони от страната съветски дипломати, стана рупор на тезата на за " съветската опасност ". Това съобщи през днешния ден шефът на комисията по външните работи на Съвета на федерацията Константин Косачов, представен от.
" България е назначена от натовските настойници за рупор на тезата за " съветската опасност ". Да бъдеш рупор на упоритости и ползи на други страни е нежелана задача за всяка страна, в случай че тя не е подготвена да се отхвърля от своя суверенитет поради лъжливо разбрани съюзнически отговорности ", сподели Косачов пред публицисти. Той акцентира, че България надалеч не за първи път гони съветски дипломати.
 Посолството на Съединени американски щати: Свидетели сме на нападателни дейности от съветски чиновници Посолството на Съединени американски щати: Свидетели сме на нападателни дейности от съветски чиновници
Съединени американски щати поддържат България да пази своя суверенитет и сигурност. Това се споделя в изказване на посолството на Съединени американски щати в България във връзка об...
" Трудно е да си представим какво толкоз изключително биха могли да изследват съветските дипломати в България ", означи сенаторът. ТАСС напомня известието, направено в страницата на съветското посолство в София по-рано през днешния ден, че българските управляващи са оповестили за личност нон грата военния аташе към дипломатическата задача в София. Председателят на комисията по интернационалните връзки на Думата Леонид Слуцки съобщи пред публицисти, че България не за първи път гони съветски дипломати, обвинявайки ги без доказателства в шпионаж.
" С това София подгрява градуса на русофобската нервност ", сподели съветският народен представител и означи, че този път се разиграва картата на НАТО - " някой сякаш се опитвал да получи сведения за числеността на военнослужещи по време на учения ", съобщи ТАСС. По думите на Слуцки това се прави " очевидно за да се поддържа митът за съветската експанзия и опасност ". Подобни дейности в дипломатическата процедура не остават без отговор. Уверен съм, че Русия, както постоянно, ще реагира съответно и навреме, сподели той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР