България Как германски полицай се впечатли от България 29-годишният полицай

...
България Как германски полицай се впечатли от България 29-годишният полицай
Коментари Харесай

Как германски полицай се впечатли от България

България Как немски служител на реда се впечатли от България 29-годишният служител на реда бил учуден от разнообразната природа в България 6 август 2019, 09:57  Как немски служител на реда се впечатли от България Източник: Frontex
олицейският чиновник от Франкфурт Андрю Маккормак прекарва два месеца в България като част от контингента на Фронтекс. Мъжът споделя, че в границите на престоя му е видял доста – най-много от позиция на природа, отбелязва районният немски вестник Frankfurter Neue Presse.

За Андрю Маккормак престоят в България беше разширение на хоризонтите. Франкфуртският служител на реда прекара два месеца на Черно море, като част от задача на европейската гранична организация. В нея най-важно е било да се следи външната граница на Европейския съюз с Турция. Маккормак е подпомагал българските си сътрудници с инспекции по границата. В момента в района не се случва доста. Или както споделя Маккормак: „ Във Франкфурт сме привикнали с повече събития “.

Вместо скрити мигранти, 29-годишният служител на реда бил учуден от разнообразната природа в България. „ На всеки 20 метра притичваше животно - диви коне, гущери, змии, хищни птици, елени...Това беше в действителност красива, недокосната природа “, споделя Маккормак за изданието.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР