България има сериозни проблеми с полицейското насилие и арестите, с

...
България има сериозни проблеми с полицейското насилие и арестите, с
Коментари Харесай

САЩ: В България има полицейско насилие, корупция и натиск върху медиите

България има съществени проблеми с полицейското принуждение и арестите, с независимостта на своята правосъдната система, има ограничавания на правото на свободно изложение, има цензура в медиите, принуждение и закани против публицисти, корпоративен и политически напън върху медиите, тежки корупционни закононарушения, принуждение против представители на малцинствата и хората с друга различна полова ориентировка. Това са главните заключения в.

Докладът се разгласява всяка година в края на март и отразява вижданията на Съединени американски щати за проблемите в на практика всички страни по света.

Българските управляващи са подложени на критика за недостатъчите ограничения при преследването на похищенията върху човешките права, което е довело до безотговорност

Държавния департамент споделя, чебизнесменът и народен представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски постоянно употребява своя надзор над медиите, с цел да обезпечава положително отразяване за избрани политици и основния прокурор.

Докладът не икономисва уволненията на публицисти от Нова телевизия, когато притежател на медията беше близкият до държавното управление предприемач Кирил Домусчиев; правосъдното гонене против издателя на " Капитал " и " Дневник " Иво Прокопиев; както и отхвърли да се проверява побоя над журналиста Димитър Кенаров.Споменава се и побоя върху основния редактор на " 168 часа " Слави Ангелов, за който към момента няма наказани.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР