България има нужда от парламент, който да работи. Знаете, че

...
България има нужда от парламент, който да работи. Знаете, че
Коментари Харесай

Румен Христов към ПП: Ако вие бяхте толкова добри в управлението - щяхте да имате 14 депутати повече

България има потребност от парламент, който да работи. Знаете, че сред два Народното събрание нормално се губят 2-3 месеца и Народното събрание не работи. Това съобщи водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов.

Според него сега се работи за постоянен парламент поради потребността да се свършат съответни неща като приемането на законите за Плана за възобновяване.

Той акцентира поддръжката на Съюз на демократичните сили към проф. Габровски и проектокабинета му.

Аз няма да давам препоръки на сътрудниците, които са от скоро в политиката, само че имам вяра, че ние сме тук да съграждаме, а не да разграждаме. Ако вие бяхте толкоз положителни в ръководството, нямаше да имате 14 депутата по-малко, а 14 повече, сподели още Христов.

В този смисъл считам, че в случай че пропуснем шанса за държавно управление с първия мандат, ме съмнява това да стане с втория или третия мандат. Между другото с втория мандат в никакъв случай не е било съставяно държавно управление, а с третия - едно на господин Беров, добави водачът на Съюз на демократичните сили, добави той.

Асен Василев се съгласи, че е необходим кабинет, с цел да се движи страната напред. Проблемът обаче бил, че преди този момент страната има потребност да се махне " запушването в политическия живот ".
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР