България има два нови туристически информационни центъра в Китай -

...
България има два нови туристически информационни центъра в Китай -
Коментари Харесай

България има два нови туристически информационни центъра в Китай

България има два нови туристически осведомителни центъра в Китай - в Пекин и в Ченду, провинция Съчуан. Ще бъдат отворени общо седем офиса на страната ни в най-големите градове, като първият проработи още през 2017 година в мегаполиса Шанхай.
На 20.06.19 година в Пекин проработи туристически информативен център, чиято задача е да промотира опциите за туризъм в страната ни пред китайските жители и да реализира контакти сред български и китайски туроператори.
На 21.06.19 година Туристически информативен център на България бе открит и в Чeнду, провинция Съчуан. Наред с формалните лица, на откриването на двата центъра присъстваше и шефът на дирекция „ Програми и планове в туризма “ в Министерство на туризма - Милка Нанова. Тя акцентира значимостта им за разпространение на дестинация България пред големия китайски пазар и посочи, че те са плод на напъните на Министерството на туризма да направи страната ни още по-разпознаваема на далечния пазар.
Министерството на туризма на България взе участие със собствен щанд и на огромното интернационално туристическо ревю, което бе намерено на 18.06.19 година в Пекин. " Представихме филми за България, разпространихме рекламни материали на китайски език, организирахме доста ползотворни диалози и срещи, в които установихме професионални контакти ", сподели шефът на „ Програми и планове “ в Министерството на туризма Милка Нанова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР