България и Испания застават твърдо на позицията, че дипломатическите усилия

...
България и Испания застават твърдо на позицията, че дипломатическите усилия
Коментари Харесай

България и Испания са за дипломатическо разрешване на кризата в Украйна

България и Испания застават твърдо на позицията, че дипломатическите старания би трябвало да са водещи за разрешване на рецесията в Украйна.

Това обявиха министрите на защитата на двете страни Стефан Янев и Маргарита Роблес при визитата си в авиобаза „ Граф Игнатиево “.  Те се срещнаха с испанските и българските военонслужещи, които от предходната седмица  извършват взаимни наряди по защита на въздушното ни пространство.

Съвместната задача на испанските и българските летци е знак за положителното съдействие сред въоръжените сили на двете страни и е в подтекста на последните събития към Украйна, и значима проява на единството и полезностите, които споделяме като държави-членки на НАТО и Европейския съюз, акцентира Стефан Янев:

" Това, което споделяме като полезности, го вършим и на процедура ".

Действията на нашите военновъздушни сили в България подхождат на уговорките на Испания като сериозен помощник на НАТО, акцентира от своя страна Маргарита Роблес:

" Тази активност " Еър полисинг " има една-единствена цел. Това е стабилността и да се резервира мирът, отдавайки преимущество на дипломацията и на разговора ".

Стефан Янев и Маргарита Роблес следиха и демонстрационни полети на испанските " Юрофайтер ", а командирът на авиобаза " Граф Игнатиево " бригаден военачалник Николай Русев извърши в чест на гостите фигури от висшия пилотаж с изтребител МиГ-29.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР