България е в дъното на всички европейски класации, а недоверието

...
България е в дъното на всички европейски класации, а недоверието
Коментари Харесай

Психологът Петър Иванов: Защо стана така на евроизборите? Или за злото и за трите смъртни гряха

България е в дъното на всички европейски ранглисти, а недоверието в ръководещите извънредно високо. За резултатите на евроизборите има пояснения и нищо не е инцидентно, както и нищо не е такова, каквото е. Въпросът е, какво вършим оттук насетне?
Това пита психологът Петър Иванов в края на своя пост в профила си във Facebook.

Ето целият му коментар:

При 85% публично съмнение към Парламента, доминиран от ГЕРБ, и при 72% съмнение към държавното управление на ГЕРБ, при демографска злополука (България е с най-висока смъртност в света, с най-ниска раждаемост, с най-голяма емиграция, международен първенец сме по понижаване и изгубване на населението), при национална злополука - срината стопанска система, нацията е най-болната, най-бедната, най-неграмотната, най-покварената (Bloomberg), най-престъпната, най-корумпираната, най-нещастната и обезверена нация в Европа и в света, след апартаментгейт и суджукгейт, след къщите за посетители, терасите и магистралните обири, след откраднатите милиарди от еврофондовете, след именията в Барселона и на Женевското езеро, след тризонетите на Шан-з-Елизе, Милиардите на Дънди Прешъс, след сараите с яхтено пристанище и така нататък, да спечелиш избори, като получиш голямо желание - това е парадокс, който наподобява изцяло непонятен.

Но въпреки всичко той има пояснения, всичко има пояснение. Ето тези пояснения:

1.) По мое мнение едно от тях са противозаконните вотове - купени вотове, принудени корпоративни вотове, в това число на гербаджийската държавна и локална администрация със фамилиите на служителите, и вотове на “мъртви души”.
Тези вотове са общо 37,2%, които се разпределят по този начин:
- купени вотове (на циганите) - общо 9,5%;
- принудени корпоративни вотове - общо 17,4%;
- гласове на “мъртви души” - 10,3%.

Формирането, да вземем за пример, на последното число 10,3%, за другите не ми се изяснява, става по този начин: Ако от броя на цялото българско население 7 000 000 извадим 1 240 000 (толкова са съгласно Национален статистически институт малолетните български граждани) получаваме към 5 760 000 души над 18 години. От тях гладоподаватели са към 5 700 000; има невменяеми, под забраняване и други Но съгласно ЦИК гласоподавателите не са тези 5 700 000, а в описите на ЦИК са включени 6 355 633 души. Разликата е 655 633. Следователно, “мъртвите диши”, които могат да “гласуват” за евродепутати, естествено, за гербаджийските претенденти и за хората на Доган и на сътрудник Иван, са 655 633 на брой. “Мъртвите души” са 10,3% от всички гласоподаватели.

Ако имаме поради, че на тези избори вземат участие към 30% от гласоподавателите, оказва се че “мъртвите души” в описите на гласувалите ще са към три пъти повече в условен проект - значи към 32,0%.

Тогава в общия размер на подадените гласове имаме 58,9% (9,5+17,4+32,0) нереални вота. Това са цели 60%!

Реалните гласове на неподкупени, незаставени, съществуващи живи гласоподаватели са към 40% от показаните на обществото резултати от евроизборите.

Тогава същинските резултати на в този момент ръководещите три партии в действителност наподобяват по този начин:
- ГЕРБ 13%
- Движение за права и свободи 7%
- Вътрешна македонска революционна организация 3%.

Другите проценти до оповестените от ЦИК резултати в действителност са откраднати от останалите партии, участващи в изборите - Българска социалистическа партия, Демократична България, Воля, Иванчева, Атака, Възраждане, КБ и други

2.) Глухото, тъмно и безумно публично обезсърчение. Народът ни е изгубил вярата в себе си, изпаднал е в невъзможност, не вижда избавление. Мъчителният безконечен преход умъртви всяка вяра. Налице са обществен деклинизъм (упадък) и обществена анхедония (безразличие, апатия), които водят до примирие, леност, отвод от всякаква интензивност, отчаяние, което си е, както знаем от Св. Библия, един от седемте смъртни гряха при нас, християните.

3.) Безмерната лакомия на всички, докопали се до властта; алчността (щението) също е смъртен грях, втори подред тук. Кражбите и измамите подкопаха цялата социална система у нас, което директно се отразява на обществената интензивност на нацията, в това число и в областта на политиката (само 30% интензивност, най-ниска в цяла Европа).

4.) Липсата на правдивост, корупцията, наглостта, цинизма и гордостта (трети смъртен грях) на властващите.

5.) Масирана имитация на изборите посредством съвсем цялостно игнориране резултатите от машинното гласоподаване.

6.) Крайно влошеното душевно (психично) здраве на народа, ставащ все по-прост, малоумен и тъп. Виждаме още и прекомерно ясни отчайващи признаци на шизофренизиране както на големи частични пластове от популацията, пребиваващи в паралелна действителност ( “грандиозни успехи”, “видими резултати”, пристанища в Делиормана, “завод след завод”, хъбове, конектори и др.), по този начин и на цялото общество.

7.) Намеса на външни непознати фактори и ползи от геополитически и конфесионален порядък и други

Така че всичко си има пояснения, благи братя, нищо не е инцидентно, както и нищо не е такова, каквото е.
Въпросът е, какво вършим оттук насетне?

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР