България е най–красивата страна, защото доста обиколихме, доста видяхме, така

...
България е най–красивата страна, защото доста обиколихме, доста видяхме, така
Коментари Харесай

Валя Балканска готви национално турне за 80-годишнината си

" България е най–красивата страна, тъй като много обиколихме, много видяхме, " по този начин дава отговор именитата певица Валя Балканска за въпроса какво е за нея страната ни.

Певицата с галактически глас тази година навърши 80 години и готви национално турне. Тя и гайдарят ѝ Петър Янев описаха за феновете на bTV какво е за тях Великден.

„ На Великден ще отидем да запалителен свещичка, ще се чукнем с яйцата и в действителност това прави Великден? Не, има нещо доста по–дълбоко и човек с годините го осъзнава “, показа музикантът Петър Янев. „ Ние имаме пътя и вървим по него “, добави той.

„ Но не всеки върви по този път “, добавя Валя. „ Имат от време на време едно такова необлечено самочувствие. Всички сме хора на земята, всички тъпчем пътеките, само че в вярната пътека когато хванеш, е най–добре “, акцентира тя.

Певицата описа повече за сложния си живот – детството си при втори татко, пожар, изпепелил къщата ѝ, както и цялостен живот тежък физически труд.

„ Скъпо е за Великден, скъпо е и за Нова година - ами ще е скъпо, тъй като изоставихме земите си “, сподели Валя Балканска. „ А земята дава, земята те прибира и тя лекува. Аз когато отида на ранчото, боса работя, само че краката са ми отпочинали вечерта “, добави тя.

Ваня най-вече се гордее със фамилията си. Точно в деня на изявлението певицата се е сдобила с осмото си правнуче.

„ Когато ми се обадиха сутринта, аз скочих и споделих: Вече дочаках и осмото! “, съобщи певицата.

Националното турне на Валя Балканска стартира от 18 май в Пловдив.

„ Не може човек да носи толкоз години зад тила и след тия години да се качиш на сцената - не е леко “, призна тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР