България Днес Бивши ченгета е наел Слави, за да му пазя

...
България Днес
Бивши ченгета е наел Слави, за да му пазя
Коментари Харесай

Охраняват Слави Трифонов като много голям бос! Новият му джип за 200 бона облепен със символи на МВР

България Днес Бивши ченгета е наел Слави, с цел да му вардя гърба. Новият джип на Трифонов, за който той брои над 200 бона, е облепен в лепенки на Министерство на вътрешните работи. Такива стикери могат да имат единствено настоящи или някогашни чиновници на системата.

От дълги години шоуменът не излиза от вкъщи си без охранители, които наблюдават за сигурността му. Папараците на  " България  Днес “ засякоха Слави, до момента в който отива на работа. Плътно зад джипа на Трифонов кара още един, цялостен с гардове. Всеки ден двете возила чакат Трифонов пред дома му. След като Дългия се качи в джипа, той отпрашва към Би Ти Ви, където е работното му място. В края на деня в подземния паркинг на малкия екран почтително го чакат  охранителите, с цел да го отведат до дома му.

В колата, в която Слави се вози, има двама охранители. Гардовете стоят на предните седалки, а шефът им се вози самичък откъм гърба. Щом Слави слезе от джипа, незабавно  на гърба му се лепва един от охранителите, а другите се разполагат наоколо.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР