България Борисов: БСП разчитат на късата памет БСП са искали

...
България Борисов: БСП разчитат на късата памет БСП са искали
Коментари Харесай

Борисов: БСП разчитат на късата памет

България Борисов: Българска социалистическа партия разчитат на късата памет Българска социалистическа партия са желали диалози за корупция, а под паника бягали към Брюксел, съобщи министър председателят  Виолета Русенова 20 април 2019, 14:40  Борисов: Българска социалистическа партия разчитат на късата памет Източник: БГНЕС
360 млн. лв. нарастване на учителските заплати сме планували за следващата година. Бързо да се ревизира положението на всички учебни рейсове съм упълномощил на Вълчев. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов на доклада на ГЕРБ за гражданския разговор „ Европа в нашия дом”.

Тук може да се разчита на 20 млн. лева и още толкоз за интерактивно образование. В естествените науки изоставаме, разяснява министър председателят.

Направихме паркове в София, с цел да има Българска социалистическа партия къде да се събират. Българска социалистическа партия разчитат на къса памет и ниско образовани хора, добави Борисов.

Те издигат лъжата и операцията в съществена предизборна платформа. Говорят за битка с корупцията, а първата им дама е изгонена за корупция. Приеха си закон да ги брани от гонене, сподели той.

Когато София беше в развалина след синьо-червено ръководство, се наложи да вършим паркове, булеварди, фабрики, учебни заведения, детски градини, безусловно всичко. Нито едно нещо нямаше, в случай че щете и НДК. И парите за Хемус сме ги заделили, стоят по сметката, сподели Борисов.

Реалистично е през 2024 година да е подготвена цялата автомагистрала "Хемус " - от София до Варна. Това заяви министърът на районното развиване и благоустройството Петя Аврамова на представянето на резултатите от ръководството на ГЕРБ и от европейския разговор, който ръководещата партия направи в цялата страна от февруари.

Ударно ще довършим пътя Шумен-Търговище. Мездра-Ботевград на Нанков съм разпоредил до 2-3 седмици да е готово да започва трасето, добави Борисов.

Ако играем с техните номерца, би трябвало да сложим билбордове, на които да написа от кой момент докога какво е издигнато. Ние няма да се съпоставяме с чеверме-социалистите, не ги наскърбявам, изтъквам Иво Христов, този Христов, който назова социалистите чеверме-социалисти, сподели Борисов. Когато в ГЕРБ сгрешим, си понасяме грешките. Но когато работим, резултатите са забележими.

Да си спомним по какъв начин под паника след тройната коалиция по какъв начин тези, които в този момент в Южния парк се заканват, под паника бягаха и се предреждаха, през глава бягаха за Брюксел, през глава бягаха да се избавят, съобщи министър председателят.

Тоновете опиати, които съм задържал при мои интервенции, не могат да преброят.

Ако има автокрация, по какъв начин всички тези кавги през целия ден не стопират, жилища, къща, тераса, сауна, баня? От заран до вечер. Ако няма независимост на медиите по какъв начин това ще се случва? Как след всичките тези кавги демокрацията си работи, каква автокрация? Пред кого автокрация?, попита Борисов. Когато висшият главнокомандващ приканва генералитета да не стои покорно, това не е ли тирания? Много са изнервени. Ние сме наложили стандарта - отговорните си подават оставката. Но Българска социалистическа партия разчитат на късата памет.

Тези хора приказват за битка с корупцията, тези, които когато управляваха, ние не излизахме от прокуратурата и следствието – поръчкови, поръчкови, поръчкови каузи, повтори Борисов. Източили парите, а викат: не, това е политическа вендета. Към кое?

Изведнъж те споделят, че ГЕРБ би трябвало да бъде премахнат, както затриха Съюз на демократичните сили, с цел да остане безконечната Българска социалистическа партия, Българска комунистическа партия със същите хора? Толкова са си повярвали, че са се трансформирали, само че си проличава по дейностите им, че не са, акцентира Борисов.



Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Виолета Русенова Източник:
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР