България беше посочена в саботажната акция на Кримския мост, за

...
България беше посочена в саботажната акция на Кримския мост, за
Коментари Харесай

Генерал Съби Събев: Служебното правителство допусна гаф

" България беше посочена в саботажната акция на Кримския мост, с цел да бъде въвлечена страна от НАТО. Много бързо беше разследвана и открита тази акция. Едва ли съветската страна ще разгласи резултатите от следствието ".

Това сподели пред БНР военачалник Съби Събев от Съюз " Атлантик ", някогашен представител на България в НАТО.

И добави, че служебното държавно управление е позволило гаф с националното достолепие на страната, като е разпоредило следствие.

" Не можеш да започнеш следствие, преди да има искане за такова, или публично оповестяване, че страната ни е съизвършител в този акт. Трябваше да бъде извикан съветският дипломат и да бъде запитан какви са били основанията България да бъде посочена в този случай ".

По думите му в близкото обграждане на Владимир Путин има разединение и по тази причина допусна, че е допустимо случилото се да е форма на битка сред службите в Русия.

Генерал Събев добави, че след масирания удар против украинците и гражданската инфраструктура следва корав отговор от страна на Запада.

Според него следва продължение на украинските контраофанзиви, а Русия ще се опита да организира офанзивни интервенции за възвръщане на територии, освободени от украинските войски.

" Очаквам ескалация. В подобен случай е належащо да се вземат предохранителни ограничения от нашата страна - скривалища, ресурси ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР