Българите отново доказаха, че са единни и се включиха в

...
Българите отново доказаха, че са единни и се включиха в
Коментари Харесай

Малката Амая ще живее, България събра парите за ново сърчице!

Българите още веднъж потвърдиха, че са единни и се включиха в акцията по събиране на средства за дребната Амая, която е единствено на година и половина, а има потребност от ново сърце. Както  Plovdiv24.bg към този момент писа бебето има потребност от трансплантация, която може да бъде направена в Индия. Вече са събрани над 752 000 лв., само че лечебните заведения в България могат единствено да я поддържат с пейcмейкър:

" Амая Абрашева е дете на гранични служители на реда. Тя диагностицирана е с тежко сърдечно-съдово заболяване и незабавно се нуждае от трансплантация на сърце.

В момента детето е в реанимация в столична болница. Родителите чакат оферта от индийска клиника, която може да извърши животоспасяващата интервенция.

Сумата, която би трябвало да бъде събрана до 25 февруари, неделя, обаче е непостижима за фамилията. Тя е в размер на 750 000 лв..

По-голямата част от сумата е събрана, само че се надяваме, че с ваша помощ, ще се събере и останалата част. Благодарим Ви ", написаха близки другари на  фамилията.

Малкото и дребно момиченце се оказа огромен войник, който няколко пъти съумява да се измъкне от гибелта. Ето цялата ѝ история, разказана от нейния татко:

Ново сърчице за бебе Амая (pavelandreev.bg)
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР