Българите, които работят във Великобритания, изпаднаха в паника, след като

...
Българите, които работят във Великобритания, изпаднаха в паника, след като
Коментари Харесай

Българите във Великобритания в паника заради новите мерки

Българите, които работят във Англия, изпаднаха в суматоха, откакто схванаха за новите ограничения, взети от държавното управление поради пандемията.

за всички лица, влизащи на територията на България от Обединеното кралство.

, на която бе взето решение да бъдат краткотрайно прекратени полетите от Англия до България и от България до Англия считано от тази нощ - от 00:00 часа на 21 декември 2020 година до 31 януари 2021 година.

Много от сънародниците ни на острова се оказаха в цялостен локдаун, откакто схванаха, че няма да могат да пътуват до България за празниците.

В разнообразни фейсбук групи те разясниха, че са били неприятно сюрпризирани, някои даже пишат, че към този момент са си приготвили багажа, когато са получили смс, че полетът им е анулиран.










Справка на летище София демонстрира, че към този момент там не е актуализирана информацията за кацащите и излитащите самолети от България за Лондон и от Лондон за България.



В мненията си сънародниците ни признават, че са обезпокоени. Други подлагат на критика ограниченията и настояват, че са непотребни, трети споделят, че това е единственият метод да се спре разпространяването на болестта.

До взимане на по-строги ограничения се стигна, откакто стана ясно, че във Англия и най-много в Лондон са регистрирани случаи на мутирал вариант на COVID-19, който се популяризира със 70% по-бързо от предходния.

Впоследствие бе оповестено, че в страната ще се затегнат рестриктивните мерки.

България не е единствената страна, която затвори въздушния си трафик за Англия.
Италия, Франция и Холандия също оповестиха, че стопират полетите. Очаква се и други страни да създадат това.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР