Българите дори стигнаха до обрат от 0:1, след като Милош

...
Българите дори стигнаха до обрат от 0:1, след като Милош
Коментари Харесай

Сърбия-България 2:2 - равенство за престиж

Българите даже стигнаха до поврат от 0:1, откакто Милош Велкович откри резултата на „ Дубочица “ в 16-ата минута, но голове на Георги Русев и Кирил Десподов през втората част обърнаха резултата в наша изгода. За наше голямо страдание, устремът на сърбите се оказа задоволителен те да стигнат до изравнителен гол и в 82-ата минута. Сърджан Бабич изравни резултата пред заелите своите места над 8000 деца. Това бе по този начин, защото сърбите бяха осъдени от УЕФА заради прегрешения на почитателите им по време на квалифкацията с Черна гора.

 

Сърбите се класираха на континенталната конкуренция с този резултат и финишираха зад водача Унгария, като това им е първо класиране от 2000-а година на Европейско състезание. Националите ни обаче в границите на три дни направиха две равенства от 2:2 против точно първите два тима в групата ни.

 

На стадиона в Лесковац имаше извънредно височайше наличие, като местата в ложите си заеха президентът на Република Сърбия - Александър Вучич, както и шефът на УЕФА - Александър Чеферин.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР