Българинът става все по-тъжен. Защото ситуацията в света не е

...
Българинът става все по-тъжен. Защото ситуацията в света не е
Коментари Харесай

Димитър Туджаров - Шкумбата: Българинът става все по-тъжен

Българинът става все по-тъжен. Защото обстановката в света не е такава, каквато би трябвало да бъде. Махаме естествените бедствия, непрекъснато се случва рецесия, която следва. Това рефлектира най-много у мъжете, по тази причина те са по-тъжни. Жените са по-открити, по-рационални, те знаят какъв брой коства този живот. Затова по-весело минава един театър, когато публиката е най-вече женска. Това показа в Сутрешния блок на Българска национална телевизия Димитър Туджаров - Шкумбата.

Той сподели още, че не му е омръзнало да споделя вицове, тъй като това е неговата специалност. Неговата автобиография се споделя " Хумористично селфи ". В нея Шкумбата е събрал съществени неща с усмивка. Има и остарели, има и нови истории. " Направих си ретроспекция, тъй като от 45 години съм на сцена и имам какво да споделя ", добави той.

Според него най-много българите притежаваме възприятие за черен комизъм. " Ние единствени споделяме - българска работа! По света няма такива други нации. Две племена са основали нашата страна - едните са ракийци, другите туршийци. Когато се обединили, станали тракийци. Идол била дамата, оттова идва и думата - мамата си трака! ", описа шеговито той.

На въпроса от кое място черпи сюжетите за историите си, Шкумбата отговори, че се среща с доста хора, които му описват всевъзможни истории и той черпи сила от тях, като по-късно им я връща по собствен метод.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР