Българинът разпознаваем по улиците на ОреОлимпийският шампион по слалом Андре

...
Българинът разпознаваем по улиците на ОреОлимпийският шампион по слалом Андре
Коментари Харесай

Олимпийският шампион в слалома Андре Мюре очаква изненада от Алберт

Българинът различим по улиците на Оре

Олимпийският първенец по слалом Андре Мюре чака сериозна изненада от Алберт Попов по време на слалома на международното. Мюре е огромната вяра за домакините, тъй като ще се кара съвсем на домащното му трасе. На всичко от горната страна пистата е мека и доста бързо се образуват коловози.

" През този сезон Попов в действителност демонстрира огромно израстване. Да пробиеш нагоре със стартов номер след 70 е същински героизъм. Явно обаче не е достигнал своя най-много и може да се чака всичко от него ", съобщи Мюре след срещата с локалните медии преди последния старт на шампионата на планетата.

В почивния си ден Алберт се опита да се разноски из Оре, само че се оказа, че е много различим. Доброволци и почитатели го спираха и желаеха да се снимат с него и му пожелаят триумф за слалома в неделя.

" Чувстам се добре. Наистина може да се чака всичко в същото време. Ще бъде мъчно за всички ", планува най-хубавият ни алпиец.

Алберт би трябвало да започва с номер 21, което му дава много положителни шансове за класиране. Камен Златков е 36-и в ранглистата и това е неговият номер.

Всички любимци са на старт, като още веднъж се чака борба сред Марсел Хиршер и Хенрик Кристоферсен за първото място. Титлата на Кристоферсен в гигантския слалом провокира големи празненства в Норвегия, като в родното му село понеделник е разгласен за почивен ден, в случай че инцидентно той се прибере преди да тръгне към Банско за стартовете от международната купа.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР