Зрителите на EastEnders ще видят как един злодей се изправя

...
Зрителите на EastEnders ще видят как един злодей се изправя
Коментари Харесай

Злодеят от BBC EastEnders е изправен пред крах тази вечер, тъй като изходът е „запечатан“ след проклето признание

Зрителите на EastEnders ще видят по какъв начин един изверг се изправя против един изверг в идващия епизод на сапунената стратегия на BBC, до момента в който неговите подли дейности излизат нескрито.

Героят най-сетне може да се изправи пред рухването си след самоуверено решение на различен воин във вторник вечерта. Пастор Клейтън най-сетне можеше да се изправи пред следствията от своето подло нахлуване над Йоланд Труман, откакто бяха доказани и други жертви.

Зрителите бяха разрушени неотдавна, когато Йоланд се довери на Илейн Пийкок, откакто беше полово нападната от свещеник Клейтън. Тя сподели на Илейн, че е била допряна несвоевременно, до момента в който се бореше при рухването.

Тя не сподели на никой различен какво й се е случило, защото Клейтън се държеше, като че ли нищо не се е случило. В неотдавнашен епизод феновете схванаха, че - най-малко през последното десетилетие - свещеник Клейтън е изнасилил и нападнал голям брой дами, някои от които са докладвали за закононарушенията му. Но му се размина.

Във вторник почитателите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР