Българинът плаща стриктно само сметките за ток и ипотечните заеми

...
Българинът плаща стриктно само сметките за ток и ипотечните заеми
Коментари Харесай

Българинът плаща стриктно само сметките за ток и ипотечните заеми

Българинът заплаща прецизно единствено сметките за ток и ипотечните заеми Българинът е най-стриктен в заплащането на сметките за ток и ипотечните заеми, а погасяването на останалите отговорности постоянно се забавя.
 
Българският абсурд - ние сме неудовлетворени, само че щастливи

Всяка четвърта компания изпитва опасения, че може да банкрутира поради неизплатени към нея задължения, което води и до загуба на работни места. Това сочи извършеното за 10-та година проучване " Навиците на заплащане в Европа " у нас и още 15 страни.
 
У нас 74% от издадените фактури се погасяват в уговорения период, 22% се заплащат със забавяне, а 4% се отписват заради невъзможността да бъдат събрани въобще.
 
Българите стават по-бедни, заболели, елементарни и нещастни

В Германия, известна с финансовата си дисциплинираност, 83% от отговорностите се заплащат в период, а едвам 1% остават непогасени. Българските компании, дружно с гръцките, румънските и съветските са най-недисциплинирани при заплащането на фактури, обобщава Светла Петрова от EOS България, провела изследването.
 
Българите не били нещастни, обичали да се показват за такива

Несъбраните вземания от ден на ден натежават на компаниите. За да лимитират резултата от недостига на средства, 27% от фирмите понижават вложенията, близо четвърт от интервюираните компании редуцират чиновници, а 22% от предприятията усилват цените на създаваните от тях артикули. 
  По тематиката Българите и сърбите са най-нещастните хора в Европа
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР