Българинът отделя повече разходи за поддръжката на колата си, отколкото

...
Българинът отделя повече разходи за поддръжката на колата си, отколкото
Коментари Харесай

Проучване: Българинът харчи повече за колата си, отколкото за дома

Българинът отделя повече разноски за поддръжката на колата си, в сравнение с за битовото обзавеждане на семейството, демонстрират данни от разбор на Евростат за общите потребителски разноски за "обзавеждане, домашен уреди и нормална поддръжка на семействата " в Европейски Съюз през 2016 година

Българин прави дизайна на суперколи (ВИДЕО)

Караме най-старите коли в Европа

Според европейската статистика българинът отделя за автомобила си към 7,6 % от общите си разноски /при междинен индикатор за Европейски Съюз от 6,3 %, до момента в който за поддръжката на семейството, покупка на домашен уреди и обзавеждане отделя едвам 5 % от същите разноски /при междинен индикатор за Европейски Съюз от 5,5 %.

Във видеото нагоре ще видите кои са най-скъпите коли в България

През 2016 година междинният общ разход на домакинство у нас е бил към 11 хиляди лв., съгласно данни на Национален статистически институт.

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ 10 НАВИКА НА ХОРА, ЧИИТО КЪЩИ СА ВИНАГИ ЧИСТИ

За обзавеждане, поддържане на жилището /без консумативи като отопление и вода/ или пазаруване на разнообразни уреди за дома - българското домакинство е отделяло приблизително по към 400 лева, а разноските приблизително на едно лице са били към 175 лв..

За храна харчим 346 лева, а за цигари и алкохол - 50 лева

Къде взимат заплата от 2347 лева у нас

В същото време разноските за превоз на едно домакинство у нас са били над 700 лв. или за едно лице приблизително по към 320 лв., демонстрират данни на родната статистика.

Българският мъж - на 30, а още живее с мама и баща

Неудобната истина за приходите в България

Според данните на Национален статистически институт през предходната година съвсем 100 % от българите са имали в дома си тв приемник, ледник или фризер, пералня или мобилен телефон.

Малко над половината от сънародниците ни - 52% са имали компютри плюс Интернет, а към 35 % от семействата у нас са имали климатик.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР