Българинът, който беше задържан заради това, че е продал бракувания

...
Българинът, който беше задържан заради това, че е продал бракувания
Коментари Харесай

Без обвинение: Българинът, задържан за продажбата на бракувания автобус от катастрофата в Бургас, е на свобода

Българинът, който беше арестуван поради това, че е продал бракувания рейс на каналджиите, които предизвикаха тежката злополука в Бургас, е освободен. Това научи Българска национална телевизия от свои източници. Причината е, че на този стадий няма задоволително събрани доказателства, с цел да му бъде повдигнато обвиняване. Наш екип опита да се срещне с него.

Намираме се пред хранилище за продажба на бракувани рейсове, което е благосъстоятелност на Иван Попов в Харманли. Към момента продължава следствието и се допуска, че след освобождението му през днешния ден, той се е върнал в града. Днес той отклоняваше позвъняванията на телефонния си номер. Никой не вдигаше и на номерата в самото хранилище.

Цял ден обаче на двора имаше чиновници. Не успяхме да приказваме с никого, защото достъпът до обекта е следен. За да се влезе или излезе, вратата се отваря отдалечено. В четвъртък, когато наш екип още веднъж беше тук, вратата беше необятно отворена, само че в този момент към този момент е в този режим.

След като рейсът е бил отписан от системата на КАТ-Кърджали, той е бил продаден на хасковската компания. Автобусът е бракуван и е нямало никакво съображение да се движи. Освен това, е бил в доста неприятно техническо положение и съгласно прокуратурата не е напускал рамките на страната. Регистрационните му номера са нидерландски и не дават отговор на марката и модела на транспортното средство, тъй че евентуално са крадени.

Не открихме никого и на адреса в Харманли, на който е записана компанията на Иван Попов, тъй че доста въпроси към този момент остават без отговор.

Вижте повече в директното включване на Нели Ангелова
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР