Българинът Даниел Данов убил преди месец италианеца Алберто Джанети заради

...
Българинът Даниел Данов убил преди месец италианеца Алберто Джанети заради
Коментари Харесай

СКАНДАЛНО! Пиян българин уби италианец по жесток начин! Няма да повярвате каква е причината за смъртоносното меле!

Българинът Даниел Данов умъртвил преди месец италианеца Алберто Джанети поради една цигара – цитира полицейски източници уеб сайтът „ frosinonetoday.it” от намиращия се на шейсетина километра източно от Рим град Фрозиноне.

28-годишният земляк и петдесет и четири годишния Джанети се подвизавали на 1 декември вечерта в игрална зала за наддавания на конни надпревари в близкото до Фрозиноне градче Колеферо. По някое време Даниел изискал цигара от Алберто, той му отказал изрично и тогава се отприщила жестока словесна кавга, гарнирана със смъртни закани. До пердах обаче сред двамата в залата не се стигнало, защото тя била много цялостна с хора, които ги разтървали. Но за жалост тях ги нямало час по-късно на потъналите в мрачевина стълби към близкия площад „ Микеланджело “. Защото крепко сръбналият Даниел причакал там Алберто и почнал да го постанова крепко с каквото му попадне, разбивайки му главата и потрошавайки ръка и крайник. Пострадалият бил открит в окаяно положение по-късно и бил откаран в болница, където по-късно умира. А за нечовешкия побой над него дълго свидетелстват останалите по стълбите големи кървави петна.

Даниел, който е с непрекъснато местопребиваване в Колеферо и до наскоро бил работил в локална компания за термоизолации, си потегля за дома като преди този момент отмъква портфейла на жертвата си. И след това прави грешката, която насочва полицията към него – тегли пари от банкомат с кредитната карта на Алберто и конфигурираната там видеокамера го „ записва “ без неточност. Ако се има вяра на радиостанции от Фрозиноне, прекомерно евентуално е нашенецът и италианеца да са имали по-раншна „ задявка “.

Прякорът на Алберто бил „ Графът “ и с него той бил прочут на гей средите в региона, написа Монитор. Българинът, който най-вероятно е от ромски генезис и чието правосъдно досие в Италия не било напълно чисто, пък постоянно бил забелязван из въпроснитезаведения.

След цялостните самопризнания, които арестуваният завчера Даниел направил в полицията в наличието на неговия юрист, най-вероятно той ще бъде съден за съзнателно ликвидиране. Престъпление, за което съгласно медиите на Апенините по-леката присъда от доживотната, е 30 години затвор.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР