Българинът Даниел Данов убил преди месец италианеца Алберто Джанети заради

...
Българинът Даниел Данов убил преди месец италианеца Алберто Джанети заради
Коментари Харесай

Арестуваха българин за убийство в Италия

Българинът Даниел Данов умъртвил преди месец италианеца Алберто Джанети поради една цигара – цитира полицейски източници уеб сайтът „ frosinonetoday.it” от намиращия се на шейсетина километра източно от Рим град Фрозиноне.

28-годишният земляк и петдесет и четири годишния Джанети се подвизавали на 1 декември вечерта в игрална зала за наддавания на конни надпревари в близкото до Фрозиноне градче Колеферо. По някое време Даниел изискал цигара от Алберто, той му отказал изрично и тогава се отприщила жестока словесна кавга, гарнирана със смъртни закани. До пердах обаче сред двамата в залата не се стигнало, защото тя била много цялостна с хора, които ги разтървали. Но за жалост тях ги нямало час по-късно на потъналите в мрачевина стълби към близкия площад „ Микеланджело “. Защото крепко сръбналият Даниел причакал там Алберто и почнал да го постанова крепко с каквото му попадне, разбивайки му главата и потрошавайки ръка и крайник. Пострадалият бил открит в окаяно положение по-късно и бил откаран в болница, където по-късно умира. А за нечовешкия побой над него дълго свидетелстват останалите по стълбите големи кървави петна.

Даниел, който е с непрекъснато местопребиваване в Колеферо и до наскоро бил работил в локална компания за термоизолации, си потегля за дома като преди този момент отмъква портфейла на жертвата си. И след това прави грешката, която насочва полицията към него – тегли пари от банкомат с кредитната карта на Алберто и конфигурираната там видеокамера го „ записва “ без неточност. Ако се има вяра на радиостанции от Фрозиноне, прекомерно евентуално е нашенецът и италианеца да са имали по-раншна „ задявка “.

Прякорът на Алберто бил „ Графът “ и с него той бил прочут на гей средите в региона, написа Монитор. Българинът, който най-вероятно е от ромски генезис и чието правосъдно досие в Италия не било напълно чисто, пък постоянно бил забелязван из въпроснитезаведения.

След цялостните самопризнания, които арестуваният завчера Даниел направил в полицията в наличието на неговия юрист, най-вероятно той ще бъде съден за съзнателно ликвидиране. Престъпление, за което съгласно медиите на Апенините по-леката присъда от доживотната, е 30 години затвор.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР