Българин застреля бившата си приятелка - също наша сънародничка, след

...
Българин застреля бившата си приятелка - също наша сънародничка, след
Коментари Харесай

Българин застреля бившата си приятелка в супермаркет в Германия

Българин простреля някогашната си другарка - също наша сънародничка, след което се самоуби пред очите на клиенти в супермаркет на Aldi в Германия. Престъплението е осъществено в понеделник по здрач в град Мьорфелден-Валдорф, ситуиран южно от Франкфурт, оповестява немските медии. След като е прострелял дамата, причинителят се е самоубил.

Говорител на прокуратурата в Дармщат - Роберт Хартман съобщи, че 48-годишният причинител е влезнал в супермаркета в квартал Валдорф в понеделник към 19.15 часа локално време. Там той разговарял с 38-годишната служителка, която зареждала стелажите, след което я е прострелял с револвер, за който, съгласно прокурора, той не е има позволение.

Колко изстрела са били създадени, може да се откри едвам по време на аутопсията на тялото, планувана за през днешния ден, като се приказва, че на мястото на стрелбата са били открити 4 гилзи.

По време на стрелбата не е имало ранени клиенти на магазина.

Според прокурора претекстът за закононарушението може би е несполучлива връзка. Убитата е имал връзка с причинителя от към година и половина, като двамата български жители са живеели дружно. Връзката има се разпада преди шест месеца и мъжът се преместил в Бад Вурцах.

Техен другар е отбелязал, че мъжът е живеел на хотел в Мьорфелден-Валдорф и е заплашвал някогашната си половинка, тъй като не можел да одобри тяхната разлъка. 38-годишната жертва се е страхувала от него
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР