Българин изнасилил 31-годишна жена на новогодишно парти в дома си

...
Българин изнасилил 31-годишна жена на новогодишно парти в дома си
Коментари Харесай

Българин осъден за изнасилване на жена на новогодишно парти в Шотландия, скоро след като родила

Българин изнасилил 31-годишна жена на новогодишно празненство в дома си в Източен Лоудиън, Шотландия, която неотдавна родила дете. Той е наказан на четири години и половина. 28-годишният Веселин Иванов протегнал ръка на майката, когато останала да спи в една от стаите на дома му, написа шотландското издания на английския вестник “Сън”.

В съда дамата споделя, че когато се е събудила, видяла Иванов върху себе да я допира интимно. Въпреки че жертвата споделила на насилника, че приятелката му е прилежащата стая, той отвърнал: „ Хайде, дано се позабавляваме “. Жената се пробвала да го спре, само че не съумяла и Иванов направил насилствения акт.

Българинът отрича обвиняванията, само че правосъдните заседатели го признават за отговорен.

Твърденията на 31-годишната жертва пред съда са, че отишла в дома на Иванов дружно с приятеля си, до момента в който през това време имало кой да се грижи за бебето й.

По време на празненството дамата имала желание да се върне вкъщи, с цел да види детето си, само че приятелят й я убедил да останат. Тя била изтощена и настинала, в продължение на дни не спала добре и откакто пила алкохол, отишла в една от стаите и заспала.

Жената споделя, че след насилствения акт била в потрес и в началото не знаела дали случилото се е било истина или сън.

След като дружно с приятеля си тръгнали от вкъщи на българина, не споделила с него за случилото се от боязън, че той може да убие Иванов. След като по-късно се разплакала и разкрила случилото се, приятелят й нападнал българина.

В диалог със свои другар във фейсбук Иванов отрекъл да е влизал в стаята, където спяла дамата. Малко по-късно обаче обяснил, че е влезнал там, с цел да вземе амфетамин, а тя го помолила за прегръдка и отишъл в леглото при нея. Пред съда версията му била друга – отишъл в стаята, с цел да вземе крем за бръснене.

Съдия Лорд Бърнс споделил на 28-годишния мъж: „ Жената преди малко е била родила и, както знаете, съдът взема тези обстоятелства много съществено “. Съдията подчертал, че Иванов няма предходни прегрешения и е “дошъл в тази страна, с цел да даде приноса си за развиването й”.  Лърд Бърнс споделил също, че българинът е “много трудолюбив индивид” и това е било доказано от всички, които го познават.

Адвокатът на българина Тони Ленехан обяснил пред съда, че клиентът му остава с убеждението, че актът е осъществен по взаимно единодушие. Той твърди, че вероятността Иванов да извърши още един принудителен акт е дребна.

Българинът, който живее в Шотландия от 2015 година, към този момент е включен в регистъра за половите нарушители.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР