Балетен концерт ще радва всички любители на танцовите изкуства в

...
Балетен концерт ще радва всички любители на танцовите изкуства в
Коментари Харесай

Балетен концерт ще радва всички любители на танцовите изкуства в Пловдив

Балетен концерт ще радва всички фенове на танцовите изкуства в Пловдив на 19 юни от 17:30 ч. в Дом на културата " Борис Христов " с общителното подпомагане на Опера Пловдив.

В концерта ще се включат над 90 деца - ученици на школата, в това число от Бейбибалет класа и „ балетните запалянковци “ от класа за възрастни. Танцово студио Magnifique е единственото в града с сходни класове. Те ще потвърдят, че няма възраст за това да отвориш сърцето си за балета.

Децата ще показват солови и групови осъществявания от разнообразни типичен заглавия, като „ Дон Кихот “, „ Пахита “, „ Спящата хубавица “, „ Корсар “, „ Копелия “ и други.

Ще показват хореографии в разнообразни танцови стилове – типичен балет, присъщи танци, съвременни танци. Освен учениците от балетните групи в концерта ще вземат присъединяване децата от класа по Модерни танци, които ще дебютират на огромна сцена.

Специални посетители на събитието ще бъдат общоизвестните министър председател солисти на Софийска опера и балет - Марта Петкова и Никола Хаджитанев.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР