Балерината Юлияна е жената до музиканта Йордан Йончев - Гъмзата

...
Балерината Юлияна е жената до музиканта Йордан Йончев - Гъмзата
Коментари Харесай

Няма такава промяна: Жената на Гъмзата не прилича на себе си!

Балерината Юлияна е дамата до музиканта Йордан Йончев - Гъмзата от доста години. Двамата са сплотено семейство, за което, макар славата на тромпетиста, не са се появявали периодически клюки за кръшкания и кавги.

Нещо повече - очевидно Гъмзата се демонстрира неприятно момче единствено на екран, а в реалност е добър брачен партньор за жена си, по която е пръснал за следващ път луди пари. Че това е реалност се удостоверява от визията на танцьорката, която към този момент не е първа младост, само че по тази причина пък наподобява в пъти по-добре от младите си години.



С очите си виждаме лицето на Юлияна, която преди време имаше много по-остри и някак ръбати черти, а в този момент е станала по-мека и симпатична. Това се получава само с външна интервенция, тъй като с остаряването си, човек нормално се " изостря " във физиономията.



Личи си, че главното, което е " пипано " в Юлияна, е носът. Той към този момент въобще не е толкоз дълъг и изострен, а е някак объл и по-деликатен. Устните й също не са тънки като резка, а са по-плътни и сочни. Добре е обаче, че тя е била умерена в желанията си и не си е направила смешните пачи устни.

" По измененията на жена си, се е охарчил Гъмзата и то е ясно. Откъде тя ще вземе толкоз пари, за разкрасяване?! ", разясняват в нета.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР