Balenciaga още преди две години показа колекцията си върху дигитални

...
Balenciaga още преди две години показа колекцията си върху дигитални
Коментари Харесай

Виртуалното ревю на Balenciaga

Balenciaga още преди две години сподели сбирката си върху цифрови (и гротекскни в същото време) модели, с които провокира бурно неспокойствие.
 Balenciaga, една ексцентрична реклама и виртуалните модели на бъдещето
Balenciaga и моделите, които не съществуват

И са бъдещето на промишлеността

Неслучайно стилната къща е измежду диктаторите в сектора, тъй като продължава в същата виртулна посока и даже сътвори цяла игра, с цел да покаже най-новата си сбирка.

Играта " " има пет равнища и 50 аватара, облечени в предложенията на марката за тази есен. Целта е да открием меч на планински връх, с цел да станем (както е посочено в разбора на Hero`s Journey) господари на два свята. След което, поемаме мирис, и към този момент можем да разгледаме цялостната сбирка за Есен 2021 година

Това виртуално премеждие продължава към 20 минути, в които минаваме през най-различни среди от магазин през оживена улица до тъмна гора, да вземем за пример.

Ще забележим безпилотни медоносни пчели, летящи рейсове и реклами за храна, отгледана в лаборатория. Както и билбордове, насърчаващи обновяването на силата, опазването на водата и други екологични практики.

Цялата цифрова среда е плод на богатото въбражение, с което е фамозен креативният шеф на Balenciaga Демна Гвасалия. Изглежда по този начин, както дизайнерът го вижда през 2031 година Вероятно и моделите са замислени да се носят в бъдещето, както допуснаха и от PAPER.

Дрехите са в познатия жанр на Balenciaga - пухени якета, огромни качулки и т-шърти с лого.

Модните жертви на марката сигурно ще виждат и някои нови елементи като дрехи с логото на НАСА, одеяла, които се трансформират в качулки, поразителни бронирани ботуши и още ексцентрични оферти от бъдещето.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР