Бактерии в стомаха – направете си лечебна смес от само

...
Бактерии в стомаха – направете си лечебна смес от само
Коментари Харесай

Мощна смес, която убива всички опасни бактерии в стомаха

Бактерии в стомаха – направете си лечебна примес от единствено две съставки

Голям брой хора страдат от бактерии в стомаха, което е доста съществено заболяване. Премахването на тези бактерии е много мъчно и това може да докара до разнообразни други болести.

За благополучие, ние имаме естествено и дейно средство, което се състои от две елементарни съставки, които могат да ви оказват помощ да премахнете бактериите. Както казахме, имате потребност единствено от две съставки: смокини и зехтин!

Според експертите смокините са дейно средство за лекуване на доста здравословни проблеми, в това число запек, астма, висок холестерол, анемия, бронхит, хемороиди, стомашни проблеми и даже неплодородие.

Смокините са отличен източник на калций и се предлагат за хора, които са алергични към млечни артикули. Смокините могат да имат слабително деяние заради високото наличие на диетични фибри.

Освен това способстват за отслабването. В допълнение, смокините са цялостни с калий, омега 3 и омега 6, които могат да оказват помощ за контролиране на кръвното налягане и попречване на коронарните инфаркти.

Смокините съдържат витамин С, който може да изсветли тена на кожата, както и антиоксиданти, които могат да подобрят положението на вашата кожа.

Основни съставки:
40 броя висококачествени сушени смокини
зехтин

Приготвяне:
Поставете сушените смокини в буркан и изсипете зехтин към до върха на буркана. Оставете да престои 40 дни, с цел да може смокините да поемат доста зехтин.

Вижте още: Профилактика на сърдечните болести с национални средства

Трябва да приемате по една смокиня преди всяко хранене. За къс интервал от време ще забележите обилни усъвършенствания!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР