Бъкингамският дворец с първа реакция след разтърсилото света и британската

...
Бъкингамският дворец с първа реакция след разтърсилото света и британската
Коментари Харесай

Бъкингамският дворец с първи думи след интервюто на Хари и Меган

Бъкингамският замък с първа реакция след раздрусалото света и английската империя изявление на принц Хари и Меган Маркъл пред Опра Уинфри. Те разпространиха изказване, в което се споделя, че са загрижени за обвиняванията в расизъм от член на кралското семейство и ще прегледат въпроса.
" Цялото семейство е натъжено да научи всичко за това през какъв брой провокации са минали през последните години Хари и Меган. Повдигнатите въпроси, изключително за расата, са тревожни. Макар някои мемоари да се разграничават, одобряваме тематиките съществено и ще ги разгадаем в фамилията. Хари, Меган и Арчи постоянно ще бъдат обичани членове на фамилията ", се показва в изказването на Бъкингамския замък, направено след излъчването на изявлението на Острова през вчерашния ден.



Шокиращото изявление провокира и доста реакции по целия свят. Някои считат, че времето за сходни изявления е безусловно неуместно. Други приветстват смелостта на младата двойка.

В изявлението, което притегли приблизително 11 милиона фенове във Англия и 17 милиона в Съединени американски щати, не бяха спестени редица обвинявания, отправени към Короната. Расизъм, душевен тормоз, неравноправие - мненията на двойката раздрусаха света, разяснява Нова тв.

Сред най-шокиращите обвинявания, които Меган Маркъл насочи, беше това за расизъм против детето й Арчи. Тя загатна, че купата " принц " му е била отказана поради опасения към цвета на кожата му. Меган Маркъл получи забележителна поддръжка от деятели из целия свят.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР