Бъкингамският дворец показа първите официални портрети на крал Чарлз III

...
Бъкингамският дворец показа първите официални портрети на крал Чарлз III
Коментари Харесай

Дворецът показа първите официални портрети на крал Чарлз III и кралица Камила

Бъкингамският замък сподели първите публични портрети на крал Чарлз III и кралица Камила. Колекцията от фотоси се състои от четири фрагмента – по един портрет на всеки от тях, един общ и една фотография на цялото кралско семейство. Те са направени директно след коронацията на 6 май.

 

Свикнали сме през последните 70 години да виждаме тези фотоси в черно бяло. Покойната кралица Елизабет II беше коронясана през 1953 година и портрети ѝ са удостоверение за това време. Официалните портрети на новия крал и кралица са цветни и модерни.

 

 Снимка: THE ROYAL FAMILY

 

На първия кадър виждаме Чарлз III със знаците на властта във Англия – короната, скиптъра и сферата. Той е облечен с охолно покривало.

 

 Снимка: THE ROYAL FAMILY

 

На втората фотография Чарлз и Камила театралничат дружно, още веднъж с корони.

 

 

 Снимка: THE ROYAL FAMILY

 

Третият кадър съставлява портрет на кралица Камила в луксозната бяла рокля от коронацията и богато украсено покривало в мрачно лилаво и златно.

 

 Снимка: THE ROYAL FAMILY

 

На общата фотография са изобразени кралят и кралицата с висшите членове на английското кралско семейство – херцогът на Кент, херцогинята и херцогът на Глостър, вицеадмирал сър Тим Лорънс, принцеса Ан, принцът и принцесата на Уелс, херцогинята на Единбург, принцеса Александра и херцогът на Единбург.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР