Бъкингамският дворец обяви днес, че крал Чарлз е бил диагностициран

...
Бъкингамският дворец обяви днес, че крал Чарлз е бил диагностициран
Коментари Харесай

Вътре в тежката връзка на Чарлз и принц Хари, тъй като крал е диагностициран с рак

Бъкингамският замък разгласи през днешния ден, че крал Чарлз е бил диагностициран с форма на рак след скорошния му престой в болница.

в изказване се споделя: „ По време на неотдавнашната болнична процедура на краля за доброкачествено увеличаване на простатата беше маркиран обособен въпрос, който провокира безпокойствие. Последвалите диагностични проби идентифицираха форма на рак. Негово величество през днешния ден стартира график от постоянни лекувания, през което време той е бил посъветван от лекарите да отсрочи обществените отговорности.

„ През този интервал Негово Величество ще продължи да се занимава с държавна работа и публични документи, както нормално. Кралят е признателен на своя медицински екип за бързата им интервенция, която стана допустима с помощта на скорошната му болнична процедура. Той остава изцяло положителен за лекуването си и чака с неспокойствие да се върне към цялостния публичен дълг допустимо най-скоро. Негово Величество избра да показа диагнозата си, с цел да предотврати спекулации и с надеж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР