Бахрейн купува за същите пари двойно повече нови самолети F-16

...
Бахрейн купува за същите пари двойно повече нови самолети F-16
Коментари Харесай

Бареков: Бахрейн купува за същите пари двойно повече нови самолети F-16 от бедна България

Бахрейн купува за същите пари двойно повече нови самолети F-16 от бедна България. Това съобщи евродепутатът Николай Бареков, базирайки се на публична инфомация, оповестена от уеб страницата defensenews.com.

Ето какво съобщи в тази връзка той в профила си в обществената мрежа “Фейсбук”:

“Чета тази вест, посочена от Афера и от Богомил Бонев, и виждам, че Бахрейн купува 16 самолета F-16, четвърто потомство, на цена от 1,2 милиарда $. Което е горе -долу 2 милиарда лв.. За тъкмо колкото наша бедна България купува 8 от същите самолета, т.е. двойно по-малко. Познавам чудесно Бахрейн, най-малката, демократична, полу-либерална и относително некорумпирана страна на Арабския полуостров. Бил съм техен посетител през март тази година като член на Европейските консерватори и ще ревизира къде са отишли нашите пари, вместо за още 8 закупени самолета. Познавам шефа на тайните им служби и външния им министър. Или комисионната на Каракачанов и кабинета е 100% (около 1 милиард подкуп!) от цената или някой си купува американско снизхождение с парите на народа. А Народното събрание на Република България се е трансформирал в апендикс на ГЕРБ и скоро ще го режат. За това депутатите заедно с Магарешки, Мухарем Карадаь и Корнелия Нинова мълчат, цъфтят и ухаят като майски рози в програмен кабинет. А такива като мен в дълбока съпротива ще се борят за истината. Нямам нищо срещу договорката за американските самолети, само че запитвам по какъв начин се харчат нашите пари за тях и за какво не вземаме двойно повече самолети за 2-та милиарда, които плащаме?!”

Евродепутатът направи и коледно предложение. Ето какво гласи то:

“Коледно предложение: двата милиарда за Ф-16 да ги финансират Каракачанов и ПатрЕотите с откраднатите пари през последните две години във властта. От оградата за триста милиона без социална поръчка, от храненето на войската и пандизчиите без социална поръчка, от всичките им покупко-продажби без поръчки и в нарушаване на закона, от продажбата на черно на български паспорти.....Въобще думата на 2018 може да е “беззаконие” или “безнаказаност”. “Impunity” на британски му се вика това.”
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР