Бъдете внимателни, защото токсични и агресивни хора, измамници и мошеници

...
Бъдете внимателни, защото токсични и агресивни хора, измамници и мошеници
Коментари Харесай

7-те най-опасни дни през април 2022 г.

 Бъдете деликатни, тъй като токсични и нападателни хора, измамници и мошеници ще стартират да ръководят света

За да планирате вярно делата си, е значимо да знаете в кои дни от идващия месец можем да се сблъскаме с неприятности

Астролозите са разпознали седем отрицателни дни, в които несъмнено би трябвало да сме по-внимателни.

През всичките седем дни, изброени по-долу, се пробвайте да не напускате зоната си на комфорт, с цел да не си създавате проблеми. Бъдете извънредно деликатни към детайлите. Нека неприятностите ви подминат във всеки един от тези дни.

2 април – съединяване на Слънцето с Меркурий

Първият рисков ден ни чака още на 2 април, събота. В събота доста хора почистват домовете си, релаксират, правят персонална работа и пазарят. На 2 април е по-добре да почивате колкото е допустимо повече и да се претоварвате колкото е допустимо по-малко. Що се отнася до покупките, също е по-добре да ги намалите до най-малко. Съединението на Меркурий и Слънцето може да ви накара да похарчите доста повече пари, в сравнение с сте възнамерявали.

12 април – Юпитер в съединяване с Нептун

Второто съединяване през април ще засегне Юпитер и Нептун. Тези две огромни планети ще бъдат една до друга в нощното небе, тъй че ще основат доста мощен дисонанс. Този аспект ще лиши доста хора от организираност, съчувствие, емпатия, а също по този начин ще ни прави алчни. Проблемите на другите хора ще престанат да ни вълнуват. Тази събота ще бъде ден на нарцисизъм, неприязън и равнодушие към всичко в близост.

15 април – Марс навлиза в Риби

От 15 април до 23 май планетата ни ще бъде в Риби. Това ще бъде време за подем на измамата, хитростта. Бъдете деликатни, тъй като токсични и нападателни хора, измамници и мошеници ще стартират да ръководят света. В съзвездието Риби Марс е в крах. Силата на детайла Вода отстранява огнената сила на планетата, влизайки в мощен дисонанс с нея. Най-вероятно на 15 април всички хора на планетата ще почувстват, че са на неверното място. Няма потребност да се паникьосвате и да се пробвате да измененията нещо фрапантно. Заемете позицията на наблюдаващ и се успокойте. Паниката не взема решение проблемите.

18 април – Меркурий в съединяване с Уран

Още едно съединяване, само че този път на Меркурий и Уран. Този ден ще бъде доста неподходящ за всевъзможни покупки и бизнес действия. Това е най-трудният понеделник от месеца, в който астролозите мощно поучават да се стремите към самостоятелност и самодостатъчност във всичко.

19 април – намаляваща луна в Стрелец в перигей

На 19 април намаляващата Луна ще бъде първи ден в знака на Стрелец, който е неподходящ за нея. Денят не би бил изключително отрицателен, само че в този ден нощното величие ще се приближи оптимално до Земята, заради което енергийното му влияние върху нас ще се усили с 10-15%. В този ден е по-добре да не стартирате нищо ново и да се надявате допустимо минимум на помощ от другите.

27 април – Венера в съединяване с Нептун

На 27-и Венера в нощното небе ще бъде почти на същото място като Нептун. Планетите ще си въздействат отрицателно една на друга и в следствие – на вас и мен. На 27 април не би трябвало да търсите прикрит смисъл във всичко, което се случва. Трябва да гледате обективно на нещата.

30 април – Слънчево затъмнение и съединяване на Венера с Юпитер

30 април е най-опасният ден на април. Очаква ни отчасти слънчево затъмнение в знака на Телец. Ще бъде обвързвано с финанси и домашна среда. Не се учудвайте, в случай че някой от уредите ви се счупи този ден. В този ден е по-добре да не стартирате ремонт, да не вършиме разчистване. Освен това астролозите не поучават да давате заеми, да правите недомислени дейности. По-добре е да си починете от работата.

dailyhoro

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР