Бъдещото управление беше най-доброто възможно преди 10 дни, а сега

...
Бъдещото управление беше най-доброто възможно преди 10 дни, а сега
Коментари Харесай

Харизанов: Да забравим заклинанията – това е единственият възможен вариант за управление в България

Бъдещото ръководство беше най-хубавото допустимо преди 10 дни, а в този момент е единственото допустимо. Колко добре и какви резултатите ще реализира – следва да забележим. Това сподели в ефира на Българска национална телевизия анализаторът Георги Харизанов.

В съставът на кабинета Денков само притеснително в него е името на Асен Василев, само че дано да забележим какво е способно да направи за страната и обществото този кабинет, добави той.

Според него в случай че можем да кажем, че има компромис, това е от страна на „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “. А Борисов не дължи опрощение, тъй като той е обяснил задоволително добре на своите гласоподаватели за какво вършат тази формула на ръководство, изясни анализаторът.

За да обявим победител, би трябвало да обявим губещ, само че не мисля, че има подобен. Няма смисли какви заклинания е имало. По-добре ли е да отидем на нови избори, попита Харизанов и добави: Най-добре е да имаме работещо държавно управление и да забележим какви ще бъдат резултатите от неговото ръководство. Това е най-хубавото за България в този миг, отсече анализаторът.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР